Dolgozzunk hatékonyan külsős partnereinkkel!

Gyakran előfordul, hogy egy munkafolyamathoz szeretnénk egyszerre sokan, több különböző helyről hozzáférni. Hogy ez az együttműködés akadályok nélkül lehetséges-e? A válasz igen, hiszen a Doxis4 iRoom egy olyan megoldást nyújt az ügyfelek számára, amellyel mindig a legfrissebb információkat közvetíthetjük egymásnak, email összefűzések és különböző átláthatatlan dokumentum másolatok nélkül.

Talán Önnek sem ismeretlen a helyzet, amikor saját csapatával, valamint külsős partnerekkel dolgozik egy projekten és szeretne velük egyszerűen, biztonságosan fájlokat, dokumentumokat illetve feladatokat megosztani.
Külsős beszállítók, mérnöki cégek, ügyvédek, reklámügynökségeket sok területen lehetnek érdekeltek egy adott projekten. Nekik szükségük van arra, hogy hatékonyan együtt tudjanak működni és mindig hozzáférhessenek a legfrissebb adatokhoz illetve dokumentumokhoz.

Legyen jól informált!
Hogyan tud meggyőződni arról, hogy mindenki, aki a projektjében dolgozik, naprakész információkkal rendelkezik? Ki mondja meg a csapattagoknak, szolgáltatóknak vagy éppen az ügyfeleknek, ha új dokumentum érkezik vagy éppen változás történt? Hogyan lehet tartalmat megosztani – nem mindegy, hogy egy egyszerű dokumentumról vagy egy teljes fájlcsoportról van szó.

Ha manuálisan küldünk fájlokat, dokumentumokat illetve feladatokat külön e-mailekben, az nem olyan hatékony, lassú és még hibalehetőségekkel is számolnunk kell. Amikor különböző dokumentumokkal foglalkozunk, vagy ha a tartalom állandóan változáson megy keresztül, akkor, ezek összeszervezése nagyobb erőfeszítést igényel.

Egy közös felület az együttműködés érdekében- Doxis4 iRoom
Egyszerű digitális tartalmakra váltani Doxis4 iRoom-mal, hiszen a webes alapú együttműködés eleme a Doxis4 IECM-nek. A felhasználók képesek osztozni és együttműködni a külsős ügyfelekkel úgy, hogy közvetlen hozzáférést adnak nekik Doxis4-ban egy web böngészőn keresztül, a dokumentumokhoz, a fájlokhoz illetve a feladatokhoz biztonságos jogosultságkezelés mellett.

Meghívók és értesítések e-mailenként.
Az e célra jogosult Doxis4 felhasználók, képesek meghívót küldeni a külsős partnereknek egy projekt csoporton belül. Az előre definiált szerepek segítségével, könnyebb meghatározni, mely tartalmak és funkciók lehetnek elérhetőek a külső felhasználók számára. Fel lehet jelentkezni az automatikus e-mail értesítésre, egy adott projekt „szobában” lévő új tartalmakról. Ha szeretnél többet megtudni a külső partnerekkel való együttműködés lehetőségéről Doxis4-ban, akkor nézd meg az illusztrációnkat!
Melyik a legfontosabb előnye a Doxis4-nak a többi kívülről hozzáférhető webes tárolási megoldásokkal szemben? Az, hogy nem szükséges a tartalmat kétszer vagy többször iktatni és a verziókat minden erőfeszítés nélkül, könnyen lehet követni. Doxis4 iRoom-mal a dokumentumok mindig frissek, tisztán illetve biztonságosan elérhetőek.