To-do listák

Touch & Go – Számlák jóváhagyása egy pillanat alatt

A mai felgyorsult világban szükségünk van arra, hogy naprakészek legyünk és rugalmasan tudjunk alkalmazkodni a pillanat adta helyzetekhez. Gondoljunk csak egy átlagosnak tűnő napra, amikor azt érezzük, hogy több felé kellene szakadnunk, hiszen az irodai feladatok is ránk várnak, közben viszont egy fontos ügyféllel van találkozónk. A technika lehetőségeit kihasználva könnyedén képesek lehetünk elvégezni egyszerre több munkafolyamatot is.

Az SER világszerte egyike azon vállalati tartalomkezelő gyártóknak, akik SAP Fiori alapú alkalmazást biztosítva felhasználóbarát interfészt tesznek lehetővé számlás munkafolyamatok lebonyolítására, okos telefonon, tableten és más mobil eszközön. Az alkalmazás kiszolgálva a felhasználói igényeket alkalmas arra, hogy akár útközben is számlákat ellenőrizzünk, illetve jóváhagyjunk.
Így nem kell egész nap azon görcsölnünk, hogy milyen feladatok várnak még ránk, ha hazaérünk, hiszen könnyedén elvégezhetjük útközben is.
A Fiori alkalmazás az SAP Indítópulton keresztül az összes böngészővel elérhető. Mivel a felhasználói felület dinamikusan méretezhető ezért a szoftver használható bármilyen mobil eszközön.

Az alkalmazás olyan funkciót biztosít, amellyel végig lehet követni a számla teljes folyamatát a létrehozásától, feldolgozáson keresztül, egészen a kontírozásig. Mivel útközben is lehetőség van a számlák felülvizsgálatára illetve jóváhagyására, így a késedelmes számlafolyamatok elkerülhetők, illetve a várakozási idő is jelentősen lecsökken.

Mi is az az SAP Fiori?

Az SAP Fiori az SAP alkalmazások futtatására egységes, és könnyen kezelhető felhasználói felületet biztosít minden eszközön (Pl.: tablet, okostelefon, laptop). A felhasználói felület alapja a HTML5. Ennek segítségével egyszerűbben kezelhetjük a leggyakrabban használt funkcionalitásokat. Jelenleg több mint 300 alkalmazás használja a Fiori környezetét.
Az SAP arra törekszik, hogy egyszerű, következetes felületet nyújtson az egyes munkaállomásokon és mobil eszközökön. Az alkalmazás azon fogyasztói igényekre koncentrál, amelyeket a munkavállalók gyakran használnak a mindennapi életben. Azért, hogy könnyen elsajátítható legyen, illetve minimálisra csökkentsék a szükséges képzések mennyiségét, a Fiori intuitív használatot és letisztult felületet biztosít.

Forrás: link