Fordítsd vállalkozásod előnyére az otthon töltött időt!

Íme néhány tipp, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az otthon töltött napokból, hetekből.

Tervezz!

Ez az idő jó lehetőség lehet arra, hogy kicsit átgondoljuk magunk és vállalatunk helyzetét. Azt, hogy pontosan hol állunk most, mennyire profitábilis a vállalat, vagy éppen, hogy hova szeretnénk eljutni. Gondold át, hogy mit szeretnél másképp csinálni és mi válhat a cég hasznára.

Tartsd a kapcsolatot!

A jelenlegi helyzet mindenki számára erőt próbáló, de ilyenkor is- sőt, ilyenkor van rá a legnagyobb szükség, hogy másokkal tartsuk a kapcsolatot. Hívd fel ügyfeleidet, partnereidet, érdeklődj, hogy minden rendben megy-e náluk, esetleg vállalkozásod tud-e segíteni nekik a jelenlegi helyzetben. Munkatársaidról se feledkezz meg, a munkaértekezleteken kívül szánj időt a kötetlen beszélgetésekre is, csak úgy, mint az irodában.

Fejlessz!

Ha eddig is terveztél valamit, de nem volt időd a megvalósításra, vagy a konkrét tervek elkészítésére, akkor ennek most van itt az ideje. Tervezd meg, hogy miben szeretnél fejlődni, hogyan tudod elérni a céljaidat és dolgozz ki rá akciótervet, hogy amikor a világ újra fellélegzik te már újult erővel tudj elindulni. Lehet ez akár egy festés az irodában (ahogy ez nálunk is zajlik éppen), a régi üzleti folyamatok újragondolása a hatékonyság érdekében vagy akár egy új rendszer bevezetésének ötlete.

Fejlődj!

Nem csak vállalkozásodat, de magadat is fejlesztheted. Legyen az akár egy nyelv- amit régen nem használtál, de fel szeretnéd frissíteni a nyelvtudásodat- vagy egy olyan terület, amiről szívesen tudnál meg többet. Ennek is pont most van itt az ideje, hiszen számos online tanfolyam vagy webinárium közül lehet választani.

Ingyenes SER webináriumok: További információ és regisztráció