SAP TechEd 2019: Összpontosítson a teljes üzleti folyamatra

 

Olvasási idő: 2 perc

Az SAP által indított SAP TechEd fejlesztői konferencia az SAP fejlesztésének legfontosabb platformjává nőtte ki magát: Az esemény lehetőséget ad a technológusok, mérnökök és SAP fejlesztők közötti interakcióra, és fontos betekintést nyújt az SAP ütemtervébe. Az SAP régóta tanúsított partnereként a SER részt vett a 2019-es Las Vegas-i konferencián, hogy lépést tartson a legújabb technológiai trendekkel.

A négynapos rendezvény Jürgen Müller, az SAP új technológiai vezérigazgatójának bemutatójával kezdődött. Müller bemutatta, hogy az SAP miként fejleszti digitális platformját üzleti technológiai platformmá. Müller szerint az üzleti technológiai platform az SAP Cloud Platformot, az SAP HANA-t , az Analytics szolgáltatást és az üzleti szolgáltatásokat egyetlen koherens technológiai egységben egyesíti . A vállalat fejlődő digitális platformjának egyik fő lépéseként az új platformot egységesnek és nyitottnak tervezték, elősegítve a fejlesztőket, hogy az intelligenciát könnyen beágyazhassák az integrált, moduláris alkalmazásokba – akár telepített rendszerekben, akár felhőben.

Az SAP célja a felhasználói élmény biztosítása azáltal, hogy több megoldást,- köztük  nem csak SAP megoldásokat is- integráljon a folyamatokba, ezáltal könnyítse és gyorsítsa azokat. Ezek az erőfeszítések az adatmodellek, adatbázisok, valamint a felhasználóbarát harmonizációjára összpontosítanak.

Teljes körű folyamatok a Doxis4 és az SAP segítségével

A Doxis4 SAP-ba való integrációjának köszönhetően és a tanúsított interfészek révén a felhasználók fontos DMS-funkciókat, e-fájlokat, rugalmas munkafolyamatokat és auditbiztos archiválást is használhatnak az SAP rendszerben. Ez biztosítja, hogy a felhasználók azonnal hozzáférhessenek a megfelelő, és számukra releváns információkhoz. Az együttműködésnek köszönhetően könnyedén átláthatják folyamataikat, ami közvetlenül hozzájárul a gyorsabb, pontosabb munkavégzéshez, ezáltal pedig az ügyfelek elégedettségéhez is.

További információ: SER Group