Új kollégák = új lendület

A tavasz a változás, a megújulás időszaka. Az ECMx Kft. életébe ezt az érzést idén az új kollégák érkezése hozta el. Csapatunk négy kollégával bővült, akik tudásukkal, látásmódjukkal új lendületet hoztak életünkben. Betanulási időszakuk alatt nem csak ők, hanem a már régóta nálunk dolgozók is új információkkal gazdagodnak.

Az új kollégák visszajelzései alapján tudjuk oktatási anyagainkat fejleszteni ügyfeleink elégedettségének növelése érdekébe. Hiszen először ők is „új felhasználók”, a Doxis világával most ismerkednek. Észrevételeik alapján tárjuk fel azokat az elcsúszásokat, melyek abból fakadnak, hogy aki már ismeri a Doxis rendszert bizonyos funkciókat rutinból használ viszont aki először találkozik vele annak minden a rendszer nyújtotta lehetőséggel meg kell ismerkednie annak érekében, hogy azt a felhasználói élményt kapja, amit a rendszer ténylegesen nyújtani tud.

Az új kollégák most az ECMx -hez értékesítési, illetve fejlesztési területre érkeztek.

Értékesítés

IT sales munkatárunk feladta a magyarországi Doxis rendszer értékesítése mellett az egyedi, Doxistól független ügyféligényekre kiterjedő informatikai fejlesztések értékesítése. Ez egy nagyon komplex feladat, mely az ECMx Kft. működésének mélyreható ismeretét kívánja meg.

Egyrészről tudnia kell, hogy a Doxis rendszer pontosan mit kínál ügyfelei részére:

Másrészről meg kell ismernie, hogy az egyedi fejlesztésekre szakosodott kollégák milyen tudás birtokában vannak. Fel kell kutatnia azokat a lehetőségeket, munkánkat, ahol az ő szakmai tudásuk alkalmazható. Ezen a területen dolgozó fejlesztőink nem a Doxis rendszerrel foglalkoznak, hanem olyan ügyfelek elképzeléseit valósítják meg, akiknek „külsős” informatikai fejlesztőre van szükségük, mint például weboldal kialakítása. Korábbi referenciáink között szerepel például a használt autók állapotának felmérésével foglalkozó QA Auto International Kft. honlapjának (www.qaauto.hu) , és  applikációjának kialakítása is.

Fejlesztés

A fejlesztési területre érkezett kollégák a Doxis fejlesztésekben vesznek részt. Esetükben az első lépés a rendszer teljes ismerete. Betanulási időszakuk után feladatuk nagyon szerteágazó. A Magyarországon és a nemzetközi piacon működő Doxis rendszerek fejlesztésében, támogatásában veszenek részt az ügyfél igényeinek felmérésétől a rendszer bevezetését követő support feladatokon át, a későbbiekben felmerülő elképzelések megvalósításáig.

Fejlesztőink folyamatos kapcsolatban vannak ügyfeleinkkel nemcsak a háttértámogatás (support) okán, hanem mert a Doxis rendszerben rejlő lehetőségek száma végtelen. A rendszer használatával ügyfeleinkben újabb és újabb igények fogalmazódnak meg, melyekkel munkájukat egyszerűbbé, átláthatóbbá és nyomon követhetőbbé tehetik, a cégvezetés pedig hosszútávú digitalizációs stratégiát tervezhet velünk közösen.

Az új megoldások és fejlesztések új igényeket generálnak.

Ha szeretne átfogó ismertet kapni az ECMx Kft. nyújtotta lehetőségekről keressen minket bizalommal!

Keress e-mailen keresztül, vagy látogass el LinkedIn oldalamra.