A Doxis4 2017-es nemzetközi sikerei

Partnervállalatunk, az SER a Gartner londoni csúcstalálkozójának résztvevőjeként

Az idei Gartner csúcstalálkozó témája a „Transforming Engagement, Inspiring Innovation – azaz transzformáló elkötelezettség, inspiráló innováció” volt, mely a vállalatok digitalizáció segítségével kiaknázható potenciálját helyezi a középpontba. Az SER és svájci ügyfele, a Hervetia Versicherungen arról beszéltek, hogy a digitális vezetők segítségével milyen szinteket léphetnek a vállalatok. A Doxis4 informatikai stratégiába történő implementálása a vállalat számára rengeteg új lehetőség felé nyitott utat, a különböző csúcstechnológiák, mint például a mesterséges intellligencia, az agilis BPM, és a többnyelvű kollaborációs megoldások egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik az ügyfelekkel és a partnerekkel történő kommunikációt.

„Tökéletes szolgáltatás erőforrás-barát folyamatokkal: ezek a befektetésekre nagyobb az igény mint valaha a világban. A Doxis4 Digitális munkahely segítségével a különböző iparágak vállalatai elérhetik ezt a célt. Az SER ügyfelei ezt bizonyítják.”

Morad Rhild, Managing Director, SER Solutions International GmbH

A Doxis4 vezeti Lengyelország IT ranglistáit – a legtöbbet eladott ECM szoftver

A neves lengyel IT magazinok, a Computerworld és az ITWIZ három díjjal is jutalmazták a Doxis4-t, vezető ECM gyártójának járóval, a legtöbbet eladott ECM szoftvernek járóval, valamint a legnagyobb számú implementált alkalmazásnak járóval. Partnervállalatunk, az SER a pénzügyi szektorban a top 3-ba, míg a szolgáltatói szektorban a top 5-be került a vállalati tartalomkezelő szolgáltatók között.

Növekvő nemzetközi partnerhálózat

A Doxis4 partnerhálózata folyamatosan bővül, mint technológiai, mint megoldási hozzáértőkkel: IT tanácsadó cégek, rendszerintegrátor vállalatok, szoftverkereskedők csatlakoztak a globális hálózatunkhoz. A Doxis4 így már a világ szinte minden stratégiai szempontból jelentős régióban és országban jelen van a világban.

2017-es csatlakozók:

Képkivágás2

Az Amypro Solutions, egy spanyol ECM megoldásokat SAP és nem SAP környezetbe implementáló vállalat európai, Egyesült Államok-beli és Latin-Amerikai ügyfelekkel.

A CROC, Oroszország egyik vezető informatikai szolgáltató és tanácsadó cége.

Az s&t, osztrák IT konzultációs, outsourcing és rendszerintegrációs vállalat közép- és kelet-európai ügyfelekkel.

A ViaTRON Systems, Észak-Amerika egyik vezető ECM rendszer integráló vállalata.

A Sygnity, lengyel vállalat több, mint 25 éves tapasztalattal és több, mint 8000 sikeres projekttel.

Forrás: SER Magazin