A Doxis4 a világ TOP3 Content Service Platformjának egyike a Gartner értékelése szerint

A Gartner 2017-es CSP Mágikus Kvadránsán partnervállalatunk, az SER Group a „Visionaries – Látnokok” kategóriába került. Az értékelés szerint termék erősségei közé tartozik az innováció, a jövőre koncentrálás és az előrehaladott technológia. A Gartner különösen kiemeli a termék modern fejlesztését és az egyszerűsített felhasználói felületet, valamint a standard szoftver bevezetésénél megfigyelt egyszerűségét és a szoftver gyorsaságát. Az pozitív értékelést ezen kívül a terhelhetőség, a teljesítmény, a mandánslehetőségek és a többnyelvűség is elősegítették.

A Doxis4 és vele együtt partnervállalatunk, az SER Group megfelel nagyméretű tartalom ökoszisztémákhoz és sokszínű alkalmazási területeken történő alkalmazásra, derül ki a szintén a Gartner által nemrégiben megjelentetett „A tartalomkezelő platformok kritikus képességei” című riportból. A Doxis4 iECM-Suite különösen magas értékeket ért el az intelligens szolgáltatásokkal az osztályozás/kategorizálás és a dokumentum capture/felvétel kategóriákban.

A Gartner 2017.11.13-án hozta nyilvánosságra a Mágikus Kvadráns kiegészítéseként a „Kritikus képességek riportot”. A vállalat 21, világszerte vezető rendszert tesztelt, és a Doxis4 az előkelő 3. helyezést érte el. Ezzel az összes többi európai szoftvert maga mögé szorította, és a technológiájának köszönhetően a többi „Látnokot” is megelőzte, valamint a háromból kettő „Leaders – Vezetők” gyártót is.

Az elérhető 5 pontból a Doxis 3.66-ot ért el, mellyel jelentősen meghaladja a Gartner által előírt 3.0 minimumot, mely fölötti termékek a „jó termékek, melyek teljesítik a velük szemben támasztott elvárásokat”. A szoftver az alapvető követelmények melletti extra funkciókkal és képességekkel megfelelő a jelentős kihívásokkal rendelkező vállalatok és szervezetek tartalomkezelésére. A Gartner a termékek tulajdonságainak értékelése mellett különböző alkalmazási esetekben vizsgálja a szoftver alkalmasságát. A Doxis4 e területen is átlagon felülinek bizonyult, így azon kevés szoftver közé tartozik, mely minden forgatókönyv esetén jól alkalmazható.

„Ez az értékelés – különösen ha összehasonlítjuk a piac nagy játékosaiéval – bizonyítja, hogy technológiánk egy szinten van a nagy nemzetközi vállalatokéval.” – nyilatkozta Dr. Gregor Joeris, az SER Group CTO-ja.