Ami nem fejlődik az csökken. Valóban igaz lenne?

Mi az ECMx Kft.-nél úgy gondoljuk, hogy az idő múlásával, a változások hatására a fejlesztés, fejlődés elkerülhetetlen. Cégcsoportként számunkra is fontos, hogy gyorsan és hatékonyan tudjuk kezelni dokumentumainkat és a bennük rejlő információkat.

A csapat növekedésével, a vállalati struktúra átalakításával igényeink is változtak, így kinőttük a meglévő Doxis4 rendszerünket. A futó projektjeink mellett is (vagy pont ezért) nélkülözetlennek tartottuk egy naprakész, stabil rendszer meglétét, ami valóban hozzánk, a munkamódszerünkhöz, csapatunkhoz alkalmazkodik.

A rugalmasságnak – mind a rendszerre, mind pedig a csapatra vonatkozóan – hála, összeültünk, hogy átbeszéljük a működésünket, az igényeinket, majd ennek megfelelően kialakítottuk a rendszert tárolási felületekkel, folyamatokkal és sok-sok automatizmussal.

A legutóbbi külsős helyszínen megtartott irodanapunkon be is mutattuk kollégáinknak, pont úgy, mintha csak ügyfeleinket oktatnánk. Egy teljesen ránk, a vállalatra szabott rendszert alakítottunk ki, ami nem csak, hogy belsős működésünket segíti elő, de projektjeinkhez is nagyban hozzájárul, hiszen ügyfeleink mindig szívesen fogadják a tapasztalatainkat, ötleteinket az új funkciók kialakításával kapcsolatban.