Az SER Group felkészült a jövőre a Doxis4-el – Átalakítja a digitális információkezelést felületével

Olvasási idő: 5 perc

Az SER Group egy ECM kereskedő vállalat, amit a Gartner 2019-ben a „Challenger”- vagyis kihívó- kategóriába sorolt. A legutóbbi projektje csak egy példa arra, hogy az SER Group és kiemelkedő terméke, a Doxis4 Indiában is segít a cégeknek, hogy sikeresen kivitelezhessék digitalizációs transzformációjukat. Az ügyvezető igazgatóval, Morad Rhlid-del beszéltünk arról, hogy az SER Group mit tud ajánlani az indiai piacnak.

Nisha Harshwal: Morad, az SER Group már most a világ vezető ECM (vállalati tartalomkezelő) vállalatainak egyike. Mit tud a cége ajánlani az indiai ECM piacnak?

Rhlid: Először is nagyon izgatottak vagyunk, hogy immáron Indiában is segíthetünk a cégeknek a digitális transzformációjuk kivitelezésében és információik menedzselésében. Ez az, ami hajt minket. Az SER több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik, ez idő alatt pedig számos digitalizációs projektet hajtottuk végre, különböző típusú, és méretű cégek számára, iparágtól függetlenül. Ügyfeleink elégedettsége hihetetlenül fontos számunkra. Ez a pozitív kimenetelű Gartner Peer Reviews értékelésben is megmutatkozott, ahol az SER Group magas pontszámot kapott ügyfél oldalról. Több mint egy millió felhasználónk van, így össze kell kapcsolunk az embereket az információkkal, hogy megteremthessük a jövő digitális munkahelyét.

Nisha Harshwal: az SER kiemelkedő terméke a Doxis4 felület. Mitől kiemelkedő a többi ECM megoldáshoz képest?

Rhlid: Nincs még egy olyan szoftver, ami az ECM, BPM és kollaboráció funkciókat egy platformon belül ötvözi, mint ahogy a Doxis4 teszi. A szoftver univerzális, többnyelvű, és teljes mértékben skálázható, bővíthető, így alkalmazkodva a növekvő igényekhez- függetlenül a piactól, iparágtól a vállalat méretétől és dokumentumai számától. A Doxis4 intelligens felismerő funkciókat használ. Ez alapot biztosít, amire a cég építheti üzleti alkalmazásait, amivel elindíthatja mesterséges intelligenciával működtetett tartalom elemző rendszerét. És ez csak néhány ok a sok közül amiért a Doxis4 kiemelkedik.

Nisha Harshwal: Említette a kollaborációt. Ez még mindig nagy kihívást jelent a cégeknek, hogy hatékony együttműködési környezetet hozzanak létre, különösen a növekvő komplexitású, kontinenseken átívelő munkaegységek miatt. Mit gondol, mi a megoldás erre?

Rhlid: Egy nagy témára tapintott most rá. Tulajdonképpen mi a kollaborációra úgy tekintünk, mint a fő trendek egyikére az információkezelésben most, 2019-ben. A kollaboráció kezelési megoldásoknak rengeteg mindennek meg kell felelniük. A belső és külső tagok integrációja, zökkenőmentes információ hozzáférhetőség, függetlenül az időtől és helytől, biztosítva az azonos információt mindenki számára átláthatóan és biztonságosan. Ez hatalmas kihívást jelent. A válasz a virtuális projekt és adat „szobákban” vagy terekben rejlik, ami a tartalom szoláltatásokon alapszik- mint a Doxis4 iRoom. Ez megcélozza az összes vállalati igényt.

Nisha Harshwal: Mit gondol, milyen fő információ kezelési trendek alakulhatnak ki 2019-ben?

Rhlid: A tartalmi együttműködés hatalmas lehetőséget jelent. Megtalálja az adott tartalmat különböző gyűjtőhelyekről, majd ezt úgy szolgáltatja a felhasználóknak, mintha csak egy helyről lennének a források.  Az adat keletkezésének és tárolásának helyétől függetlenül a tartalom -együttműködés biztosra megy, hogy a vállalat adatai használatra készek legyenek. A tartalomkezelő felület részeként lehetővé teszi a vállalat számára, hogy 360 fokos rálátást kapjon a dokumentumokra és adatokra, és ezáltal a vállalati folyamatokra is. Ez nagy mértékben megkönnyíti az adat keresést és kezelést.

Morad Rhlid-ről: Mint az egyik vezető vállalati tartalomkezelő cégének, -az SER Group-nak- ügyvezető igazgatója, Morad Rhlid segít a vállalatoknak, hogy megugorhassák digitális jövő felé tartó lépést. Rhlid teljes mértékben hisz az ECM erejében, és erről az elmúlt 20 évben sikeresen meggyőzött informatikai vezetőket is a nemzetközi piacokon.

Az interjú eredeti nyelven megtekinthető az alábbi linken: https://www.itvoice.in/the-ser-group-transforms-digital-information-management-with-future-ready-platform-doxis4

Forrás: SER Group