Doxis4 Cloud

Felhőalapú vállalati tartalomkezelés – Felejtse el az IT karbantartásokat!

A felhőalapú tartalomkezelés gyorsan elengedhetetlenné válhat a vállalatok életében. Nem minden vállalat tud nagyobb beruházásokkal professzionális szoftvert beszerezni, mely esetekben segítséget jelenthez a szolgáltatás hatékonyabb pénzügyi finanszírozási formája. A fennmaradó összeget stratégiai irány követésére, termék innovációra, fejlesztésre lehet fordítani.

A mai felhasználók elvárják, hogy a dokumentumokhoz, érintett folyamatokhoz azonnali hozzáféréssel rendelkezzenek. A felhőszolgáltatás 24/7 hozzáférhetőséget, támogatást biztosít a felhasználók számára.

Mi a DOXIS4 felhőszolgáltatás?

A DOXIS4 szolgáltatott szoftverként (SaaS) támogatja a vállalati tartalomkezelést, ezáltal a felhasználók biztonságos módon férhetnek hozzá a vállalati dokumentumokhoz és folyamatokhoz bármilyen eszközön, bárhonnan. A DOXIS4 iECM Suite moduláris felépítésének köszönhetően támogatja az elektronikus archívumba történő tárolást, teljes dokumentumkezelést, eAkták alkalmazását, együttműködési funkciókat, feladat és folyamat menedzsmentet egyetlen platformon.

Milyen előnyökkel jár a DOXIS4 felhőszolgáltatása?

A DOXIS4 iECM Suite felhő platform mögött kiváló szolgáltatások és támogató csapat áll, akik ticketing rendszer segítségével támogatják a felhasználókat problémamegoldásokkal, testreszabásokkal, hogy az teljes mértékben megfeleljen az ügyfelek egyedi igényeinek. Az SER gyártó vállalat globális partnerhálózattal rendelkezik, ezáltal helyi támogatást tud nyújtani az Ön nyelvén. Minden hónapban előre tervezhető a szolgáltatás költsége, mely funkciótól függően felhasználónként kerül elszámolásra.

Üzleti előnyök

  • Alacsony TCO (Tulajdonlás teljes költsége)
  • IT költségek csökkentése
  • Jobb elérhetőség
  • Javítja a mobil hozzáférést és az együttműködést
  • Tervezhető költségek

 

 

További információ: http://doxis4cloud.com/