Egy cég mindennapjai diákszemmel – Sok jó ember kis helyen

Olvasási idő: 1 perc

Talán paranoiámból adódik, talán abból, hogy már néhányszor megjártam, de mindenhova felkészülten megyek. Jobban mondva, mintha a Sarkvidékre készülnék.  Az első munkanap előtt is sokat gondolkoztam, hogy vajon mire lehet szükségem. Végül úgy döntöttem, nem válogatok, és elraktam mindent. De tényleg mindent. Evőeszköztől kezdve, laptopon át egészen a sószóróig minden volt a táskámban, hátha valamiből hiány lesz. Mint kiderült hiába, hiszen egy tökéletesen felszerelt konyha várt ebédnél.

A munkahelyi rémhírekre- miszerint mindenki az asztalánál görnyedve bekap egy szendvicset ebéd gyanánt- rácáfolva, nálunk, az ECMx Kft.-nél mindenki közösen eszik. Az étkezések mindig kötetlen, jó hangulatban telnek, ahol olykor a munkával kapcsolatos megbeszélések folytatódnak, ám leggyakrabban a legkülönbözőbb témákról esik szó.

IMG_20190208_144155

Az irodákból előbukkanó álmos arcok a közös evés- kávézás- beszélgetés után kivirultan térnek vissza, hogy újabb lendülettel vágjanak bele a napi teendőkbe.

Habár az open door policy a cég egyik alapelve, mégis sokszor olyannyira elmerülünk a mindennapi munkában, hogy csak a főétkezéskor jut idő személyesebb hangvételű témákra, ezzel megteremtve az egymással való kötetlen, baráti kapcsolatot.