Fókuszáljon ügyfeleire! -Doxis4 és Salesforce integráció

Olvsási idő: 2 perc

A Doxis4 és a Salesforce integrációját jelentette be az SER Group. És hogy ez miért is olyan jó hír? Az integráció biztosítja a két program közötti zavartalan működést, és lehetővé teszi az ügyfelek számára a könnyed ügyintézést. A Salesforce-t a világ vezető CRM szolgáltatójaként tartják számon. A Gartner besorolása szerint a cég kínálja a legjobb értékesítési és vevőszolgálati megoldásokat és a marketing területén is a három legjobb közé tartozik.

Sales, ügyfélszolgálat, könyvelés- számos részleg munkatársai napi kapcsolatban vannak az ügyfelekkel. Ideális esetben egy CRM rendszerben rögzítik tevékenységeiket, majd egy ECM segítségével tárolnak olyan kapcsolódó dokumentumokat, mint például a megállapodások, kvóták, számlák, stb. Ha azonban ez a két rendszer össze van kapcsolva, az információáramlás sokkal gördülékenyebb, gyorsabb és biztonságosabb. A programok összekapcsolásával ugyanis az adatok és információk is integrálódnak, így nem kell a felületek között kattintgatni. Ezáltal pedig a vállalatok hatékonyabban tudnak az ügyfelekre fókuszálni, illetve biztosítani tudják számukra az olyan releváns információkat, mint a projektek státusza vagy a szállítás idő.

Az értékesítés és az ügyfélszolgálat munkatársai most már közvetlenül tudnak olyan partnerdokumentumokat létrehozni, módosítani, illetve keresni, mint például a kvóták, megegyezések és értékesítési anyagok, mindezt anélkül, hogy elhagynák a már jól megszokott CRM környezet. Ezen felül pedig mivel a Doxsi4 számos más programmal is össze van kapcsolva, így teljes rálátást biztosít a partner ügyleteire.

A rendszerek közötti folyamatok teljesen automatizáltak, így a dokumentumok, melyek a Salesforce-ban készültek audit biztos módon és azonnal érhetők el a Doxis4 felületén is.

Forrás: SER Group

Salesforce