Gartner Peer Insights 2020 – DOXiS4 a top ECM rendszerek között

A Gartner Peer Insights online platformon IT szakemberek és  technológiai döntéshozók ezrei osztják meg vagy éppen olvassák más szakemberek értékeléseit, véleményeit, tanácsait.

A cél az, hogy segítsenek az informatikai vezetőknek áttekinteni a piacot, így támogatva a vásárlási döntésüket, illetve, hogy segítsék a technológiai szolgáltatókat, gyártókat termékeik fejlesztésében azáltal, hogy objektív, elfogulatlan visszajelzést kapnak ügyfeleiktől. A Gartner Peer Insights több mint 350 000 ellenőrzött értékelést tartalmaz több mint 340 piacon.

A Gartner Peer Insights átfogó értékelése nem csupán gyártó általános tulajdonságait, szerződéses feltételeit tartalmazza, de  az integráció és telepítés, szerviz és támogatás, valamint a termék jellemzői, funkciói kategóriában is számos hasznos információt, véleményt olvashatunk. Az értékeléseket anonim módon teszik közzé, csak a vállalat méretét, az iparágat és az értékelő személy pozícióját ismertetik.

Az érdeklődők és leendő szoftvervásárlók többek között azért látogatják a Gartner Peer Insights platformot, mert olyan megoldást keresnek, amely nem csak az egyedi igényeiknek és követelményeinek felel meg, hanem magas színvonalú és kiváló rendelkezésre állást biztosít. A  vállalatok szerint a projekt megvalósítása nagyon kritikus és nélkülözhetetlen pont a szoftverbevezetések kapcsán, ideértve a tervezést és a szervezést, az ígéretek – és a határidők betartását. Mindazonáltal az emberi tényezők is épp úgy számítanak nekik, mint a technika feltételek: így például, a csapat kompetenciája és a hatékony támogatás minden ponton elengedhetetlen kritérium a project alatt, de a bevetetést követően sem szabad megfeledkezni a felhasználókról. A végfelhasználókat tekintve értékelik az UX funkciókat és a testreszabási lehetőségeket is. Ezen kategóriák mindegyikében a SER kiváló minősítést és pozitív értékeléseket kapott.

A közelmúltban megjelent Gartner Peer Insight, ami áttekintést nyújt -többek között- a ECM -platformok piacáról. Ebben a jelentésben az SER összesen 4,6 pontot kapott az 5-ös skálán (2020. január 31-i 30 értékelés alapján), és azt is megtudhatjuk, hogy értékelők 93% -a javasolja a SER-et, és termékét a DOXiS4-et.

Kattintson és tudjon meg többet a DOXiS4 értékelésiről.