Optimális kombináció: Doxis4 és SAP

„Doxis4 InvoiceMaster Powered by SAP Neweaver”

A Doxis4 InvoiceMaster 8.3 megkapta SAP ERP és az SAP NetWeaver 7.40 kitüntetését. A Doxis4 már évek óta kitüntetett SAP-Partner az archiválás területén, és mostmár a beérkező számlák feldolgozása is SAP tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Doxis4-t használó cégek több, mint 50%-a egyszerre alkalmazza a Doxis4-t és az SAP-t.

„A Doxis4 InvoiceMaster tanúsítványával ismét alátámasztotta, hogy a szoftver az SAP prémium kategóriás ECM partnere. A tanúsítvány biztosítja ügyfeleink számára a befektetésük megtérülését, valamint, hogy a Doxis4 és az SAP segítségével optimálni tudják beérkező számlakezelési folyamataikat. Azok a vállalatok, melyek már alkalmazzák az SAP ERP-t, a Doxis4 InvoiceMaster-rel egy biztos pluszt kapnak a beérkező számlák kezeléséhez, különösen az szállítói számlák automatizált feldolgozásához.” – Klaus Eulenbach, partnercégünk az SER ügyvezetője és fejlesztési vezetője.

A Doxis4 alkalmas az SAP-ban található dokumentumok és adatok hosszú távú archiválására, mely már évtizedek óta biztosítja a szoftver sikerét.

A tanúsított Doxis4 HCS 7.02 és a Doxis4 webDAV Connector for ILM 01.00 segítségével a Doxis4-t alkalmazó ügyfelek javíthatják SAP rendszerük teljesítményét és rendszerezhetik az archivált SAP dokumentumok megtartási idejét is.